Deci nu am nimic impotriva ca barbatii sa aiba o zi a lor cand noi avem doua, ambele in aceeasi luna. Insa treaba asta cu ziua barbatului pe 5 mai suna mai degraba a strategie de marketing marca Bergenbier. Si in fond de ce 5 mai? Ca era singura zi fara evenimente remarcabile? Ca e fara cruce rosie sau neagra si se poate chefui dupa plac? Da’ daca pica in post? Oricum, ziua barbatului de anul asta nu s-a aliniat cu celelalte sarbatori importante si a binevoit sa pice fix in mjlocul saptamanii, nu in week-end.

Oricum, nu asta era ideea postarii mele, de a aduce argumente contra unei astfel de sarbatori. Vreau sa dau o replica unui mail care a circulat astazi de la un mascul la altul cu o multime de motive vag misogine pentru care barbatii ar fi mai fericiti decat femeile. Si ca sa le aratam domnilor ca si noi avem simtul umorului, iata de ce o femeie este mult mai fericita decat un barbat (in varianta mea):

Nu trebuie sa ridici si sa lasai capacul de la toaleta de minim 20 de ori pe zi. De fapt nu trebuie sa mergi la toaleta de 20 de ori pe zi.

Nu te bronzezi doar pe jumatate de fata atunci cand uiti sa-ti razi barba inainte de a merge la mare.

Nu faci hipertensiune atunci cand echipa ta preferata de polo pierde.

Nu trebuie sa stii cum se schimba roata de rezerva: este suficient sa arunci in jur o privire galesa si 4-5 barbati disponibili sar sa te ajute, iar la final fiecare din ei te intreaba daca iti mai poate fi de folos si cu ceva.

Un caine nu-ti va cere niciodata mici la gratar la micul dejun.

Aratam sexy chiar si atunci cand la fusta in carouri asortam o sepcuta si un cimpoi.

Lista ramane deschisa:)

Reclame